A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Працівники апарату Колківської селищної ради долучилася до акції “Майбутнє лісу у твоїх руках”

Дата: 11.04.2019 14:34
Кількість переглядів: 1130

Фото без опису     Працівники апарату Колківської селищної ради  долучилася до акції “Майбутнє лісу у твоїх руках”

Теплого весняного дня разом із працівниками ДП «Колківське ЛГ», в рамках всеукраїнської акції «Майбутнє лісу – у твоїх руках», участь взяли й працівники Колківської селищної ради  та її структурних підрозділів. Працювали у піднесеному настрої та з задоволенням.

За кілька годин кропіткої праці під вправним керівництвом лісівників учасники  акції відновили ділянку лісових культур площеню 1,5 га.  Висадили 8 тис. шт. сіянців сосни звичайної та 2 тис. шт. берези повислої,  дізналися багато корисної інформації про важливість створення та збереження лісових насаджень від  лісничого Вадима Читкайла та інженера лісових культур підприємства Ірини Оксенюк.

« Нам приємно, що так багато людей долучається до такої важливої справи як створення лісів. Акція «Майбутнє лісу - у твоїх руках» дає усім чудову можливість оцінити своє ставлення до лісу, природи, долучитися до вирішення проблеми збереження лісу та довкілля загалом, - підкреслює лісничий Колківського лісництва Вадим Володимирович.

Свято єднання з природою залишило незабутні враження і віру в те, що ними зроблена корисна й потрібна справа для майбутніх поколінь. Селищний голова Олександр Палінкевич щиро подякував лісівникам за можливість долучитися до такої благородної, потрібної та корисної справи як створення нових лісів. Адже сьогодні кожен з нас  відчув свою роль у цій справі та важливість спільної роботи з лісівниками, які створюють та оберігають ліс.

Акція «Майбутнє лісу – в твоїх руках» триває.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь