Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

ВІДБУЛАСЬ ЗУСТРІЧ З ТВОРЧОЮ РОДИНОЮ: Танею П’янковою та Василем Кузаном!

Дата: 28.03.2019 16:56
Кількість переглядів: 613

Фото без опису

    28 березня  в приміщенні Колківського Будинку культури  відбулася творча зустріч бібліотекарів, вчителів  громади та шанувальників книги з письменниками Танею П’янковою та Василем Кузаном.

   Таня П’янкова молода, але вже досить відома в літературі письменниця та поетеса Івано-Франківщини. Свою першу збірку віршів “Заплакане щастя” видала в 2002 році, в 2015 – збірку “Цілунок в тімя”. На зустрічі з жителями Колківської громади презентувала свою нову збірку віршів “Culpa mea” /Вина моя/ та іронічну повість “Кролівна”, котрі вийшли друком нещодавно.. Поціновувачі поетичного слова мали змогу насолодитися майстерним, органічно-ритуальним читанням віршів у авторському виконанні.

    Вірші Тані П’янкової – це написана словами Музи музика. Вона – поет-психолог, який творить магію, ворожить словом, закликає, замовляє, причаровує голосом, римами, паузами, тому слухачі в залі дуже тепло сприймали її поезію.

Представляючи свою повість “Кролівна”, яка має підзаголовок іронічна, Таня П’янкова зауважила, що повість написана по розповідям реальних осіб. Книга захоплює з перших сторінок і веде непередбачуваними поворотами сюжету до кульмінації, яку не можливо вгадати. Авторка безстрашно проникає в внутрішній, психологічний світ своїх героїв. У неї сучасна і оригінальна манера викладу.

    Василь Кузан – поет, журналіст, член Національної спілки письменників України, лауреат Міжнародного конкурсу “Гранослов” та премії ім. Ф.Потушняка – зацікавив присутніх своїм романом “Експрес-наречений”, який виданий нещодавно видавництвом “Український пріоритет”. Автор, родом із Закарпаття, дуже яскраво, з гумором розповів, що всі ситуації, описані в романі, взяті з життя, тільки літературно оформлено та змінено імена. Це роман про весілля, з непередбачуваними подіями, колоритними сюжетами, наповнене феєричним гумором, драматичними сльозами, фольклором та лірикою. Письменник презентував свої нові книги: збірку поезій “Різдво метелика” та збірку віршів на бойківському закарпатському діалекті “Дьоньдята” А ще Василь Кузан є автором близько сотні текстів пісень, які виконують співаки Іван Попович, Степан Гіга, Валентина Степова та інші.Фото без опису

Фото без описуФото без опису

    Під час зустрічі гості поділилися своїми творчими задумами та ідеями, розповіли цікаві історії свого життя, відповіли на цілий ряд запитань.

   За цікавим, дружнім спілкуванням, переплетеним авторським читанням віршів та уривків з творів, непомітно злетіли хвилини зустрічі і присутні поспішили придбати книгу з автографами письменників.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь