Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Творча зустріч з Володимиром Шовкошитним

Дата: 27.03.2019 14:19
Кількість переглядів: 644

Фото без опису

        26 березня подарувало унікальну зустріч із депутатом Верховної Ради І скликання, головою Підкомісії з питань 30-кілометрової зони, секретарем Комісії з питань Чорнобильської катастрофи, прозаїком  і поетом, заступником Голови Спілки письменників України, громадсько-політичним діячем, головою Координаційної Ради міжнародної організації «Союз Чорнобиль», одним із засновників екологічної організації «Зелений світ» Володимиром Федоровичем Шовкошитним.

Зустріч розпочалася із представлення Володимира Шовкошитного керівником Публічної бібліотеки Колківської селищної ради Оксенюк Ганною Іванівною.

Розповіді гостя були дійсно теплими і щирими, пересипаними жартами і народним фольклором. Вельмишановний Володимир Федорович наголосив, що «найбільша розкіш, яку має у житті людина, – це розкіш живого спілкування, бо воно є унікальним і дійсно неповторним».

Гість наголосив на важливості здорового способу життя для людини, довівши це прикладом із власного життя, адже він – багаторазовий чемпіон світу з легкої атлетики серед ветеранів, має гарну фізичну форму.

Головний закон економіки, за словами Володимира Федоровича, було закладено ще в Біблії: «Не накопичуй скарби, бо де скарб, там і серце твоє». Гроші не є злом самі по собі, але якщо вони стають метою, а не засобом досягнення цієї мети, то дійсно шкодять.

Вельмишановний гість має чотири вищих освіти (окрім геофізика, атомника, він доктор філософії в галузі політології, літератор) і говорить, що вони допомагають йому реалізовувати себе в різних сферах людського життя.

Володимир Федорович коротко розповів про свою літературну творчість, зокрема збірки «Доторкнутися небес» і «Запали свічу», та поділився планами щодо написання нових книг. В творчості письменника є три романи, які зібрані в одній книжці під назвою « Кров - свята», в яких розповідається про Колки, прилеглі населенні пункти, а також про події, які розвивалися тут від травня  до листопада 1943року.

Щирі слова вдячності від жителів громади висловила заступник селищного голови Бобік Тетяна Вячеславівна, яка сказала :«Володимир Федорович  Шовкошитний  іскру патріотизму та любові до Батьківщини запалює у серцях багатьох людей. У мудрому слові митця – і відгомін минулого, і реалії сьогодення, і подих майбутнього.»

Всі присутні змогли скористатися можливістю  придбати книги автора, а також книги  видавництва «Український пріоритет».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь