Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Святковий концерт до 8 Березня

Дата: 11.03.2019 09:25
Кількість переглядів: 1644

Фото без опису

          Міжнародний жіночий день 8 Березня – свято весни, любові та краси, свято, яке відзначають жінки у всьому світі, свято, яке не обійшло уваги і жінок Колківської громади. Так, 6 березня в приміщенні БК селища Колки для прекрасної половини відбувся святковий концерт «Весняний настрій», присвячений до дня 8 Березня.

Фото без опису

      З вітальним словом до всіх жінок звернувся селищний голова Олександр Палінкевич. Щиро привітав із наступаючим прекрасним весняним святом 8 Березня! Побажав міцного здоров'я, величезного щастя, кохання і добра. «Щоб кожен прийдешній день ви зустрічали з посмішкою, впевненістю та передчуттям свята. А нова весна нехай подарує радість в особистому житті та успіх у професійній діяльності! Добробуту і затишку в оселях, поваги і любові від чоловіків, оптимізму і легкості у повсякденні!». На початку концерту, за материнську самовідданість, народження і зразкове виховання дітей, були нагороджені почесними відзнаками багатодітні матері-героїні громади: Копилець Лариса Овксентіївна (Рудники), Гамула Лариса Миколаївна (Рудники), Лопоха Ірина Йосипівна (Боровичі) та Волощук Світлана Олександрівна (Боровичі).

Фото без опису

     Свято розпочалось з розіграшу святкової лотереї. На вході перед концертом всім жінкам було вручено лотерейні білети, з яких 25 щасливиць отримали цінні подарунки від Колківської селищної ради.

Фото без опису     Програма святкового концерту виявилася надзвичайно насиченою та різноманітною. Тож яскраві концертні номери у виконанні солістів і творчих колективів не залишили байдужими жодну представницю прекрасної статі. Фото без описуСвої таланти продемонстрували танцювальні колективи ОЗНВК «Колківська школа-ліцей», вихованці та викладачі Колківської дитячої музичної школи, які подарували хороший настрій всім присутнім у залі. Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуГоловною темою заходу, звісно ж, стали жінки – протягом концерту для них зі сцени лунали поздоровлення та слова подяки. Організаторами заходу стали працівники та аматори сцени Колківського Будинку культури. Святковий концерт відбувся під бурхливі оплески глядачів.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь