A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

I тур Всеукраїнського конкурсу "Лідер читання"

Дата: 28.02.2019 15:37
Кількість переглядів: 1292

  

27 лютого у бібліотеці для дорослих смт.Колки проводився I тур Всеукраїнського конкурсу "Лідер читання". У конкурсі взяли участь читачі 6-7класів бібліотек – філій Публічної бібліотеки Колківської селищної ради .

Конкурс зібрав в стінах дитячої книгозбірні тих дітей, для яких книга є не тільки джерелом знань, а й другом і помічником, який порадить, збадьорить, навчить.

Головна мета Конкурсу полягає у стимулюванні до розробки та впровадження у бібліотеках для дітей власних програм популяризації дитячого читання та залученні до участі в них читачів, а також у розвитку зацікавленості дітей до книги.

Привітати учасників конкурсу була запрошена заступник селищного голови Тетяна Бобік. Для об’єктивного оцінювання було обрано журі , до якого ввійшли: Ігор Гончарук, Ганна Оксенюк та Тетяна Бобік.

Переможцем місцевого туру конкурсу "Лідер читання" стала читач бібліотеки с.Четвертня  Матвійчук Єлизавета , яка була нагороджена грамотою та подарунком. Зазначимо, що переможець візьме участь у II етапі обласного туру Всеукраїнського конкурсу "Лідер читання", що відбудеться в обласній бібліотеці для дітей м.Луцьк.

Не залишились без нагород і інші конкурсанти, вони отримали грамоти за участь у I турі Всеукраїнського конкурсу "Лідер читання", книги та грошові винагороди.

І хоч будь-який конкурс завжди передбачає елемент змагання і визначення переможця, проте задоволення отримали всі учасники, бо це нові враження, цікаві знайомства і, звичайно ж, набуття досвіду та уміння продемонструвати свою ерудицію та знання.

Бажаємо нашим конкурсантам  успіхів, і надалі залишатися активними читачами бібліотек та сміливо іти до  перемоги!

Читати знову модно! Читати – це круто! - ось такий девіз юних читачів.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь