A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Відбувся творчий звіт закладів культури Колківської ОТГ

Дата: 20.02.2019 16:48
Кількість переглядів: 1664

   

15 лютого 2019 року в приміщенні будинку культури смт.Колки відбувся творчий звіт закладів культури, які працюють на території  Колківської громади під назвою «Хай святиться ім’я твоє, краю мій милий».

Перед початком концерту до слова запросили селищного голову Олександра Палінкевича. У своєму виступі він зазначив: «Шановні глядачі! Сьогодні ми зібралися в цьому залі для того, щоб показати велич українського слова, пісні і творчості загалом. Колківська громада плідно працює над розвитком, популяризацією аматорського мистецтва, виховує загальнолюдську культуру, активно залучає людей до джерел народної творчості. Щороку в населених пунктах нашої громади проводиться ряд урочистих заходів та найрізноманітніших свят, які відвідують чимало людей, зацікавлених у культурному та мистецькому розвитку. Це дає поштовх і мотивацію для того, щоб краще рости і розвиватися у різних мистецьких напрямках, отримувати солодкі плоди у вигляді щирих і вдячних людських поглядів та звичайно гучних оплесків». На закінчення свого виступу селищний голова побажав усім присутнім миру, благополуччя, всіляких гараздів та приємного перегляду концерту.

Спільний концерт за участю аматорів художньої самодіяльності селища Колки та  сіл Новоукраїнка, Грузятин, Старосілля, Рудники, Криничне, Ситниця, Четвертня, Семки, Боровичі, дитячої музичної школи порадував глядачів різножанровими номерами. Один гарний виступ змінювався іншим, приносячи естетичне задоволення поціновувачам мистецтва.

Море позивних емоцій подарували колективи: «Зорі» під керівництвом Миколи Котельчука (Ситниця),чоловічий гурт  за участі Романа Романюка, Сергія Семйонова, Ігора Лавришика та ансамбль народної пісні БК смт.Колки під керівництвом Сергія Семйонова.

Бурхливі оплески лунали на честь виступів вокально-фольклорних колективів сіл Грузятин «Вербиченька» (керівник Аршулік Галини), Новоукраїнка «Троїсті музики» (керівник Чорнобай Геннадій), Старосілля «Черешеньки» (керівник Гапончук Катерина),  Четвертня (керівник Костюк Станіслав), Ситниця (керівник ВалентинаГапончук), дует «Дивоцвіт» Рудники (керівник Неля Ясковець), дует Криничне (керівник Катерина Ярмолюк).

Високо оцінили глядачі хореографічні композиції колективу «Калинонька» (керівник Наталія Лугова), танцювального ансамблю с.Криничне «Василина» (керівник Катерина Ярмолюк).

Не шкодували оплесків виконавцям Міцевській Іванні та Сусь Оксані с.Рудники,  Горбач Ользі с.Семки, Горбач Анні с.Ситниця та Гапончук Тетяні с.Старосілля.

Влучно доповнили програму гумористичні репризи  у виконанні Івана Курдельчука та художнє слово «А жінка в світ приходила для любові», яке читала Міцевська Ольга (Рудники).

Не менш захоплення отримали гості свята від виступів та віртуозної гри вихованців та вчителів дитячої музичної школи смт.Колки.

Вдалим сюрпризом на завершення концерту засвітив символічний феєрверк та чимала кількість повітряних кульок від діток для глядачів.

Свято відбулось яскраво, залишивши позитивні емоції та усмішки на обличчях. На сцені кожен з виконавців із хвилюванням співав свої улюблені пісні, танцював, ділячись частинкою свого таланту. Ведучі свята заряджали позитивом впродовж всього концерту. А в залі глядачі не шкодували щирих оплесків. Як завжди, звітний концерт Колківської громади пройшов на висоті. Уже в котре місцеві аматори з впевненістю доводять, що вони-одні з найкращих, і те, що культура повинна існувати і розвиватись.

???° ???°???????? ???·???±???°?¶?µ?????? ?????¶?µ?? ???°????????????????: 5 ???µ?»?????µ??, ?»?????? ???»???±?°????????, ?? ???????µ???µ??????


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь