A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Відбулась презентація агропроекту «Територія майстерності» з компанією Укрмілкінвест

Дата: 15.02.2019 12:46
Кількість переглядів: 661

Фото без опису

Чи знаєте ви, скільки потрібно дати корові води, щоб вона давала по 20 літрів молока на день? Чи відомо вам, скільки разів на рік необхідно робити "педикюр" (чистку ратиць) високопродуктивній корові, щоб продовжити її вік? Як не прогавити оптимальні строки початку "зелених жнив"?
На ці та інші запитання 13 лютого в селищному будинку культури жителі Колківської об’єднаної територіальної громади мали змогу почути відповіді під час реалізації агропроекту Волинського обласного центру зайнятості “Територія майстерності”, де відбулась презентація роботодавця –компанії «Укрмілкінвест», що об’єднує 7 підприємств у Рівненській та Волинській областях, які спеціалізуються в галузі молочного тваринництва. 
Розпочала захід заступник директора – начальник відділу надання соціальних послуг Маневицької районної філії Анюта Зеленко, презентувавши послуги служби зайнятості, даний агропроект та його мету.
Представник компанії "Укрмілкінвест" #Наталія_Немеришинапрезентувала основні напрямоки проекту, а саме – розвиток мережі реальних 10-12 кооперативів, які будуть обслуговувати сімейні ферми.
– Ми пропонуємо підтримку тим, хто хоче відкрити власну міні-ферму з 10 корів, і тим самим створити сприятливе бізнес-середовище для інших інвесторів, - проінформувала аудиторію Наталія Немеришина. – Спільними зусиллями ми повинні відродити село, залучити молодь до роботи, підвищити добробут селян. "Укрмілкінвест" має можливість надати в оренду приміщення, передати худобу в лізинг на вигідних умовах, продавати корми, здійснювати повний технологічний супровід. А в кінцевому підсумку – досягти того, щоб сімейні ферми виробляли і продавали молоко з обопільною вигодою.
– Проект однозначно заслуговує на увагу, – підсумовуючи захід зазначив директор Маневицької районної філії Юрий Корольчук. Це хороший проект, який піднімає економіку села, робить заможною українську родину. Ми повинні зрозуміти, що добре заробляти можна не лише важкою працею на ягідних плантаціях у Польщі чи деінде за кордоном. Насправді, за великого бажання можна жити щасливим життям у своєму селі.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь