A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Маневицька районна філія Волинського обласного центру зайнятості інформує

Дата: 12.02.2019 15:03
Кількість переглядів: 529

Фото без опису

Контрактна служба в рядах Національної гвардії

 

Події в Україні спонукають до особливості набуття знань про службу в Збройних Силах України, в тому числі і на контрактних умовах.

Сьогодні, 12 лютого відбулась ярмарка вакансій у Маневицькій районній філії Волинського обласного центру  зайнятості для 15 безробітних громадян. Відкрила ярмарку вакансій начальник відділу взаємодії з роботодавцями Алла Корольчук та ознайомила присутніх із ситуацією на ринку праці, послугами, які надає служба зайнятості, можливостями освоєння нових професій, підвищення кваліфікації за раніше набутими спеціальностями і презентувала роботодавця, що надає можливості для проходження військової служби за контрактом, а саме військової  частини 1141 Національної гвардії України.

  Бесіду з присутніми провів офіцер групи по роботі з особовим складом капітан Віктор Куртін, який поінформував про призначення військової частини для забезпечення у взаємодії з іншими родами військ та ознайомив присутніх  про наявність вакантних посад для проходження служби, умови та терміни укладання контракту, матеріальне та грошове забезпечення, пільги для військовослужбовців та перспективи кар’єрного росту, соціальні гарантії військовослужбовцям та членам їх сімей.

Безробітні цікавились умовами перебування, матеріальним та військовим забезпеченням. Молоді люди, що виявили бажання проходити військову службу за контрактом в рядах Національної гвардії по закінченню ярмарки були запрошені безпосередньо на співбесіду.

Начальник відділу

взаємодії з роботодавцями                                                                                Алла Корольчук

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь