A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Колківська селищна рада відібрана для участі у проекті "Громада для людини"

Дата: 29.01.2019 10:15
Кількість переглядів: 898

Фото без опису

Проект «Громада для людини: підвищення компетентності громад для розвитку соціальних послуг»

Колківська селищна рада відібрана в числі 101 ОТГ для участі у проекті «Громада для людини: підвищення компетентності громад для розвитку соціальних послуг» серед 245 ОТГ України, які подали заявки на участь у даному проекті.

Заступник селищного голови Бобік Тетяна Вячеславівна  24-25 січня  прийняла участь у вступному семінарі-нараді  по  Проекту «Громада для людини: підвищення компетентності громад для розвитку соціальних послуг», що відбувся в місті Києві. Даний Проект  реалізовується Партнерством «Кожній дитині» за підтримки Програми «U-LEAD з Європою». Програма «U-LEAD з Європою» фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією. 

Фото без опису
       Мета Проекту "Громада для людини: підвищення компетентності громад для розвитку соціальних послуг" – покращити благополуччя вразливих категорій населення шляхом розвитку потенціалу керівників та спеціалістів соціальної сфери об’єднаних територіальних громад у запровадженні моделі інтегрованих соціальних послуг. 
       Команда Проекту отримала 245 заявок до участі у Проекті( відібрано 100)  і ми раді повідомити Вам, що за результатами розгляду  Колківську селищну ОТГ відібрано до списку потенційних учасників Проекту. Загалом від Волині учасниками - переможцями даного Проекту стало 5 громад.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь