Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

НАЗК пропонує роз'яснення щодо порядку заповнення електронної декларації

Дата: 24.01.2019 16:52
Кількість переглядів: 1819

????????????·?°???µ ?·???±???°?¶?µ??????

Департамент з питань запобігання та виявлення корупції інформує, що з 1 січня 2019 року розпочався черговий етап подання суб’єктами декларування до Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування (далі - Реєстр) щорічних електронних декларацій за 2018 рік.

З метою підвищення обізнаності про права та обов’язки суб’єктів декларування реалізовано комплекс заходів у цьому напрямі.

Так, Рішенням Національного агентства з питань запобігання корупції від 11.08.2016 № 3 затверджено розлогі роз’яснення щодо застосування окремих положень Закону України від 14 жовтня 2014 року №1700-VII «Про запобігання корупції» із змінами стосовно заходів фінансового контролю, яке доступне за посиланням: https:goo.gl/RKGeij.

Рекомендації суб’єктам декларування до чергового етапу електронного декларування в Україні, відповіді на поширені запитання при роботі з Реєстром та рекомендації щодо роботи з Реєстром, пам’ятка декларанту, а також відео- роз’яснення щодо заповнення електронних декларацій доступні за посиланням: goo.gl/75zAWU.

Крім того, 21.01.2019 розпочинається онлайн-курс «Декларуй доброчесно!» (реєстрація на онлайн-курс доступна за посиланням goo.gl/423CoV), покликаний допомогти кожному правильно заповнити електронну декларацію.

Онлайн-курс буде доступний постійно протягом чергового етапу декларування.

Пам’ятайте, черговий етап з декларування обмежений у часі та триватиме до 1 квітня 2019 року.

Вчасно подана декларація із достовірно задекларованими відомостями — це не тільки Ваш авторитет і Ваш спокій, а також авторитет команди Державної фіскальної служби України!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь