A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Засідання робочої групи зі стратегічного планування громади.

Дата: 22.12.2018 15:05
Кількість переглядів: 927

Фото без опису

В Колківській селищній об’єднаній територіальній громаді розпочали роботу над написанням стратегії. Першим з етапів розробки і втілення Стратегічного плану розвитку Колківської селищної ОТГ було створення тимчасового робочого органу — Робочої групи з розробки Стратегічного плану розвитку громади. Колківський селищний голова Олександр Палінкевич зауважив, що рішення про розробку стратегії було ухвалене рішенням сесії з метою досягнення економічного зростання, збільшення добробуту, підвищення конкурентоспроможності економіки громади, комфорту життя населення та реалізації інтересів усіх секторів територіальної громади. До стратегічного комітету увійшли керівництво громади, представники виконавчого комітету, депутати селищної ради, керівники підприємств та представники громадськості, які мають намір присвятити частину свого часу добровільній роботі на благо громади.

Для допомоги учасникам групи запросили радників Волинського Центру розвитку місцевого самоврядування Peter Hotsalyk та Олена Кузьмич.

Представники Волинського Центру розвитку місцевого самоврядування ознайомили присутніх із принципами стратегічного планування, перевагами та складнощами, які виникають в процесі розробки стратегії, підготовкою та організацією розробки стратегії. Зокрема, найперше, що потрібно зробити - це вивчити громадську думку за допомогою анкетування.

Анкета міститиме запитання про економічні, демографічні, природні, географічні та соціальні показники ОТГ і буде роздана для опитування представників бізнесу і мешканців громади.

Присутні члени стратегічного комітету із розробки стратегії ознайомилися із презентацією по стратегуванні.

«Стратегія розвитку – це дуже важливий документ, який визначатиме пріоритетні напрямки розвитку. А тому до його розробки необхідно залучити максимально можливе коло представників громади, бізнесу, аби, врахувавши їхні пропозиції, думки, бачення, визначитися з пріоритетними напрямками розвитку нашої громади. Саме це дасть можливість створити реальний і соціально прийнятний план розвитку громади для успішної реалізації в життя його пунктів», - зауважив радник з регіонального розвитку Волинського ЦРМС Петро Гоцалюк.

Він додав, що стратегія розробляється на 5 років і забезпечує прозору конкуренцію за місцеві ресурси, дає переваги при залученні інвестицій та підкреслює позитивний імідж ОТГ.

Окремо буде створене онлайн опитування на офіційному сайті та на офіційній сторінці селищної ради у Facebook.

Наступне засідання заплановано на лютий 2019 року.


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь