A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування

Дата: 10.12.2018 10:31
Кількість переглядів: 706

Фото без опису  

Місцеве самоврядування – це найбільш необхідна і наближена до людей владна структура, яка об’єднує надію на покращення свого життя, відстоювання і захист власних інтересів.

7 грудня  у сесійному залі селищної ради відбувся урочистий захід, присвячений Дню місцевого самоврядування. Захід зібрав представників органу місцевого самоврядування - депутатів селищної ради, старост, працівників селищної ради,  представників відділу освіти.

Колківський селищний голова Олександр Палінкевич привітав працівників та ветеранів органів місцевого самоврядування, депутатів селищної ради, активістів органів самоорганізації населення та побажав всім присутнім  оптимізму, віри в себе і свою державу, не боятись брати на себе відповідальність заради хороших справ для людей.  «Це свято не тільки  депутатів, чи старост,  чи працівників апарату селищної ради, це свято всіх людей, хто вміє згуртовувати навколо себе, бути лідером і робити хороші справи», - зазначив Олександр Олексійович та висловив побажання, щоб і надалі таких людей, які здатні взяти на себе відповідальність, впевнено йти вперед та вести за собою людей, в нашій державі та громаді було як найбільше.

Щирі вітання з побажаннями міцного здоров’я, щастя, наснаги линули і від депутата селищної ради Возняк Людмили Григорівни (Боровичі).

Під час урочистого зібрання  концертними виступами присутніх вітали учасники художньої самодіяльності Колківського будинку культури.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь