A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Вшанували людей з особливими потребами

Дата: 05.12.2018 12:14
Кількість переглядів: 856

Фото без опису  

     Відзначення Міжнародного дня інвалідів – справедлива шана суспільства та нагадування всім про обов′язок перед людьми, що потребують захисту та підтримки у цей непростий час. Інваліди – це не просто категорія людей. Це окремі життя. Окремі трагедії. Окремі людські надії на те, що буде добре. На щастя, поряд з ними є ті, хто хоче допомогти і хто допомагає. Переймаючись буденними проблемами ми повинні замислитися над непростою долею людей з вадами здоров′я і не тільки у день 3 грудня, а й протягом цілого року, не забувати про те, що поруч з нами живуть люди з обмеженими можливостями і вони потребують допомоги і уваги. 

    Кожен день у житті людей з особливими потребами наповнений прагненням пристосуватися до самостійного життя у суспільстві, самовдосконалення, приносити радість собі та оточуючим. І незважаючи на деякі невдачі та смуток, надія на краще та більш легше своє існування в суспільстві не залишає їх. Напередодні цього свята, 30 листопада Колківською селищної радою було вручено 66 продуктових набори та 70 шоколадних наборів для дітей та людей з особливими потребами нашої громади, з побажаннями міцного здоров′я, добра, благополуччя та сімейного затишку.

    Увага держави та милосердя, толерантність кожного з нас допоможуть спростити життя людей з обмеженими можливостями.
    Хочеться подякувати всім, хто опікується інвалідами. Адже надання їм щоденної підтримки й допомоги – реальний вияв милосердя, людяності та любові до ближнього.Також, щиро дякуємо за спонсорську допомогу (шоколадні набори) компанії "ШОКОБУМ" та її керівництву.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь