A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

ДФК "ШТУРМ"- 1 рік !

Дата: 03.12.2018 15:46
Кількість переглядів: 1245

Фото без опису

  

     В суботу, 01 грудня,  ДФК «ШТУРМ» гучно відсвяткувала свою першу річницю. До спортзалу ОЗНВК «Колківська ЗОШ І-ІІІ ст.-ліцей» на свято зібрались юні вихованці клубу разом із батьками, а також завітали голова районної адміністрації Андрій Линдюк, заступник голови Колківської селищної ради Михайло Лобода та клірик Хресто-Воздвиженського храму священик Михайло Анісімов.  Завдяки організованій роботі батьків та дітей, у фоє школи була красиво оформлена фотозона,присвячена річниці клубу, солодкий стіл та великий торт.  

     Свято провели з користю. В програмі були організовані міні-турніри не лише між командами від Ю-7 до Ю-15, а також між батьками та юними футзалістами.  Родзинкою свята став матч: збірна мам проти збірної татусів, гра закінчилась нічийним рахунком 2:2. Таким чином, батьки подарували дітям незабутні емоції та враження. Та найбільша подяка линула ініціатору створення клубу, тренеру Олександр Сачковський, який понад рік тому самостійно організував дітей і почав з ними займатись. Отож, на сьогодні вже 60 хлопчаків з навколишніх сіл громади систематично займаються футболом, їздять на різні турніри і чемпіонати. 

     Бажаємо юним футзалістам та тренеру якомога більше життєвого позитиву, життєвого щастя, мирного неба і більше перемог, і віримо, що на наших футбольних полях виросте достойна заміна гравців збірної команди України, що вони прославлять не тільки нашу громаду, а й нашу Батьківщину.

        Все буде - було б бажання й системне бачення, а воно є. Зі святом, ДФК "ШТУРМ"!

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь