A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Новий вакуумний автомобіль буде надавати послуги з вивезення рідких нечистот на території Колківської громади

Дата: 03.12.2018 11:06
Кількість переглядів: 1313

Фото без опису

     

Сьогодні ще одна хороша новина для громади. Працівниками Колківського Виробничого управління житлово-комунального господарства доставлений до смт Колки новий вакуумний автомобіль.

   Даний автомобіль був придбаний в рамках реалізованого проекту, що фінансується за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад у 2018 році. Загальна вартість- 1448.7 тис грн. згідно проведеного аукціону.

     Новий автомобіль поповнить автотранспортний парк Колківського  ВУЖКГ та в подальшому буде надавати послуги для жителів Колківської ОТГ з вакуумного очищення вигрібних ям та транспортування фекальних рідин до місця утилізації. Спеціальне устаткування складається з цистерни, вакуумного насоса з приводом, сигнально- запобіжного пристрою, приймального люка з всмоктувальним шлангом, кранів керування з трубопроводом та додаткового електроустаткування. Заповнення цистерни здійснюється під дією вакууму, спорожнення цистерни самопливом або тиском повітря від вакуумного насоса. Спереду автомобіль обладнано відвалом для розчищення вулиць від снігу, а це в свою чергу дасть можливість забезпечити нормальне сполучення між усіма населеними пунктами громади у зимовий період.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь