A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Зустріч-звіт народного депутата Ірини Констанкевич з представниками Колківської громади

Дата: 24.10.2018 11:21
Кількість переглядів: 1147

     Вчора, 23 жовтня в сесійній залі селищної ради народний депутат Ірина Констанкевич представила публічний звіт виконаної роботи. На зустріч були запрошені депутати селищної ради, керівники підприємств та установ, директори шкіл, завідуючі будинків культури та бібліотек.

    В ході зустрічі Ірина Мирославівна поінформувала присутніх про ініціативи, з якими вона виступає у Верховній Раді України, зокрема ознайомила з роботою, що стосуються соціального захисту громадян, освіти, медицини, розвитку соціальної інфраструктури, субвенції місцевим бюджетам, ремонту доріг, екології  та захисту довкілля.

        Колківський селищний голова Олександр Палінкевич звернувся до народної обраниці з питаннями пропорційного розподілу коштів жителям тридцяти кілометрової зони від Рівненської АТС, фінансування і подальшої роботи ФАПів, а також щодо ремонту доріг населених пунктів.

       Також до депутата звернулись:

- завідувач філії ЗОШ І-ІІ ст. с.Розничі ОЗНВК «Колківська ЗОШ І-ІІІ ступенів-ліцей» Віктор Калюх щодо сприяння в реконструкції школи з заміни покрівлі даху,

-  працівники бібліотечної системи щодо покращення та збільшення книжкового фонду бібліотек громади,

- Бортник Андрій Леонідович щодо сприяння депутата у підключенні електрофікації молодим сім’ям.

       Народний депутат України підтримала побажання присутніх і пообіцяла свою допомогу і сприяння, а також  ці проблеми  порушити й  на державному рівні. 

       Таким чином, Ірина Констанкевич наголосила  присутнім на тому, що вже сьогодні потрібно визначатись з пріоритетами по кожному з напрямків, готувати всю необхідну документацію та використовувати існуючі можливості. «Спілкування дає результат», -   такий був головний лейтмотив цієї зустрічі. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь