A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Дітей Колківської громади перевозитиме новий шкільний автобус.

Дата: 12.10.2018 14:50
Кількість переглядів: 2367

Фото без опису

     Дітей Колківської селищної ради перевозитиме новий  шкільний автобус.

      6 новеньких шкільних автобусів вирушили сьогодні, 12 жовтня 2018 року, в різні куточки Волині,один з них в Колківську громаду аби здійснювати перевезення дітей до навчальних закладів. Придбані вони завдяки державній соціальній програмі «Шкільний автобус» на умовах співфінансування (637,612 тис.грн-кошти Колківської селищної ради).

Фото без опису      Так, за словами голови облдержадміністрації Олександра Савченка, практика перевезення дітей шкільними автобусами відома в усьому світі. Що ж стосується Волині, то рівень забезпечення транспортними засобами, що перевозять дітей, становить 85 %. Нині ж набагато важливішою проблемою є відсутність достатньої кількості хороших та сучасних шкіл.

  «Кожен хоче, щоб діти навчалися в гарних, світлих і теплих школах. Аби в кожного вона була поруч, щоб далеко не їздити… На жаль, в житті так не відбувається.  Відсутність нормальних шкіл – ось проблема, особливо поліських регіонів. Над цим працюємо. Знаємо всі наші біди і, звичайно, плануємо все це виправляти. Глобальне робить держава, побутове роблять на місцях. Так було завжди, так і буде» – зазначив Олександр Ілліч.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь