A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

День села Грузятин!

Дата: 10.10.2018 14:48
Кількість переглядів: 713

???° ???°???????? ???·???±???°?¶?µ?????? ?????¶?µ?? ???°????????????????: ???????? ???»?? ???µ???????»?????? ???µ?»?????µ??, ?»?????? ???° ?????µ???µ, ?»?????? ??????????, ???????? ?? ?? ???????µ???µ??????

    Фото без опису09 жовтня 2018 року в селі Грузятин відбувались народні гуляння з нагоди Дня села.На святкування зібралися чи не всі жителі – від малого до великого.

    Привітати громаду та його жителів завітав голова Колківської селищної ради Олександр Палінкевич, який побажав усім процвітання, а кожній родині — щастя, достатку, злагоди та добробуту.

     Зі щирими словами вітань до всіх присутніх звернулась і в.о.старости Тамара Мандзюк.Також відзначила і нагородила цінними подарунками жителів села за номінаціями.

    Святковий настрій цього дня у Грузятині дарували учасники художньої самодіяльності місцевого клубу та учасники аматорського мистецтва Колківського будинку культури. . Також було нагороджено переможців конкурсу малюнка, який був організований раніше між учнями школи.

      На прикінці дійства усі присутні могли пригоститись смачним пишним короваєм. А свято продовжилось святковою дискотекою. Це був прекрасний відпочинок та маса вражень для усіх присутніх.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь