Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

День села Годомичі

Дата: 08.10.2018 18:45
Кількість переглядів: 1399

Фото без опису

       07 жовтня  в сонячний недільний день осені жителі та гості села Годомичі святкували День села. Зал місцевого Будинку культури був переповнений глядачами, які із задоволенням прийшли разом відсвяткувати цей день. Як завжди, свято розпочав в.о.старости Володимир Бойко, який відзначив багатьох жителів села за різними номінаціями, учасників бойових дій  і вручив подяки та цінні подарунки.

       На свято завітало чимало почесних гостей. Серед них і представники Колківської селищної ради Тетяна Бобік, Михайло Лобода та Ганна Лотвін, представники ТзОВ «Баффало» Сергій Москаленко та ТзОВ «Рожищесирзавод» Вавренчук Віктор, настоятель місцевого храму о.Іван. Присутні могли милуватись захоплюючими виставками творчих робіт майстринь села Дмитрук Зої, Клімчук Олени, Кравчук Наталії та Михальчук Надії.

       Після концерту представники ТзОВ "Баффало" розігрували лотерею. Багато цінних призів отримали перможці лотереї. Усі вилучені кошти під час розіграшу були виділені на потреби місцевого ФАПу. Приємний подарунок від ТзОВ «Рожищесирзавод» отримала і ЗОШ І-ІІІ ст. с.Годомичі, а саме набір спортивного інвентаря.

    Хороший настрій населенню села дарували місцеві аматори сцени, а також на свято завітали сусіди-колківчани з чималою концертною програмою. Це був прекрасний відпочинок та маса вражень для усіх присутніх.

       В.о.старости Володимир Бойко висловив щиру подяку за фінансову допомогу ТзОВ «Баффало», ТзОВ «Рожищесирзавод», місцевим підприємцям: ФОП Янковому Станіславу, Гонтар Тетяні, Дмитруку Олександру, Ващуку Олександру та усім, хто допомагав в організації та підготовці до свята села.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь