A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Святковий концерт в Колківській дитячій музичній школі.

Дата: 02.10.2018 15:28
Кількість переглядів: 1447

Фото без опису

      Вчора у Колківській дитячій музичній школі відбувся святковий концерт присвячений Міжнародному дню музики та посвяченню першокласників в юні музиканти. У заході взяли участь вчителі, учні, батьки та гості свята..

       День музики - це професійне свято для всіх музикантів, композиторів, співаків, але також це і свято для всіх любителів і цінителів однієї з найважливіших складових нашого життя - музики. У всьому світі щорічно воно відзначається великими концертними програмами за участю кращих артистів та художніх колективів.

       Не залишилась осторонь і Колківська дитяча музична школа, учні та викладачі якої підготували і провели святковий концерт академічної музики. Гарною традицією в цей день стала посвята першокласників в юні музиканти. По-осінньому вбрана сцена, яскраві нотки посміхались гостям та першокласникам. Схвильовані маленькі музиканти піснями, віршами та радісними посмішками зустріли присутніх.  З привітальним словом до всіх гостей звернулась засупник голови Колківської селищної ради Тетяна Бобік, яка побажала майбутнім зірочкам успішної  дороги в прекрасному світі її величності Музики, а викладачам та батькам вдалого навчального року, наснаги та терпіння. Зі святом музики!

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь