A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Фестиваль традиційної національної культури "Український коровай-сузір'я"

Дата: 01.10.2018 12:07
Кількість переглядів: 1032

Фото без опису

    Уже традиційно восени у Володимир-Волинському районі проходить щорічний фестиваль традиційної національної культури «Український коровай-сузір`я». Фестиваль на берегах Луги-це, насамперед, відродження національних звичаїв та популяризація кращих духовних надбань українського народу, а водночас і старовинних весільних обрядів.

Цього року це дійство відбувалося 30 вересня у день святих мучениць Віри, Надії, Любові та їх матері Софії. Взяли участь у фестивалі і представники Колківської селищної ради: творчий колектив будинку культури смт.Колки та музичної школи. Особлива увага всіх гостей свята була привернута до короваїв, які були випечені нашими майстринями Тетяною Пархомчук (Колки), Валентиною Назарчук (Рудники), Катериною Ярмолюк (Криничне), Аллою Лисюк (Четвертня), а також святковий хліб Альони Гурін  (Грузятин).

      Слід відзначити, що в цьому році на фестивалі було 42 майстрині-коровайниці зі своїми витворами кондитерського мистецтва. Позивних емоцій та чудового настрою всім гостям та присутнім свята подарувала захоплююча та колоритна програма фестивалю, весільні обряди, виступи більше трьох десятків фольклорних, музичних та танцювальних колективів, естрадних виконавців і гуртів із багатьох районів і міст Волині, зі Львова та Києва, козацькі забави, різноманітні виставки та витвори народних умільців та ярмарки сільгосппродукції, а також чудовий виступ відомої народної артистки України Ніни Матвієнко.

Всі учасники фестивалю отримали Дипломи, а також масу приємних вражень від даного заходу.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь