Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Вітаємо з Днем вихователя і всіх працівників дошкільних навчальних закладів!

Дата: 27.09.2018 12:48
Кількість переглядів: 989

????????????·?°???µ ?·???±???°?¶?µ??????

27 вересня своє професійне свято відзначають вихователі закладів дошкільної освіти.

Шановні вихователі!

Осінній день, сонце дарує тепло, дерева одягнені у вогненно-жовте вбрання… Прекрасна година для вашого свята, Дня вихователя, з яким ми вітаємо вас! Дитячий садок-найперший колектив маленької людини, а ви з усією душею допомагаєте йому рости великим і сильним, сміливим і розумним…Робота вихователя не кожному під силу-це нелегка щоденна праця і велика відповідальність перед батьками, державою і самими вихованцями в першу чергу. Адже те, що вкладається у розвиток дітей в дитинстві, впливає на їх особистісний розвиток в майбутньому.

Вітаємо зі святом всіх працівників дошкільних установ, що віддають щодня тепло своїх сердець дітям! То ж бажає Вам міцного здоров`я, благополуччя, нових творчих успіхів і досягнень, натхнення, поваги та вдячності  від ваших вихованців. Бажаємо вам міцних нервів, оптимізму і завжди гарного настрою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь