A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Керуючий Волинською єпархією УПЦ єпископ Нафанаїл відвідав громаду УПЦ села Семки

Дата: 20.09.2018 16:13
Кількість переглядів: 526

 ???° ???°???????? ???·???±???°?¶?µ?????? ?????¶?µ?? ???°????????????????: 4 ???µ?»?????µ???°, ?????°?????±?° ?? ?? ???????µ???µ??????      

19 вересня 2018 року, в день пам’яті Архангела Михаїла, керуючий Волинською єпархією УПЦ єпископ Нафанаїл відвідав громаду УПЦ села Семки Колківського благочиння. Про це повідомляє сайт Колківської округи.

До 1996 року жителі цього маленького волинського села відвідували Богослужіння у православних храмах, що у сусідньому селищі Колки та в селі Старосілля, де на той час правилася служба. Стараннями боголюбивих християн, трудами тодішнього настоятеля протоієрея Валентина Довмата того року в Семках постав власний невеличкий, але затишний Божий дім, збудований на честь Архистратига Михаїла.

Можна з упевненістю сказати, що приїзд правлячого архієрея – подія історична для храму та всього маленького поліського села Семки. І на Богослужінні архієрейським чином, за словами присутніх, панував справжній пасхальний настрій, торжество і святковість. Особливо гарно доповнив службу спів хору священиків Колківського благочиння.

В подарунок владиці за приїзд настоятель протоієрей Миколай Новосад від імені громади вручив квіти та кошик наповнений грибочками, ягодами і медом. Єпископ Нафанаїл зауважив: «Це дуже дорогий дарунок, бо Бог дає ці дари вам, а ви мені!».

Громада також подякувала єпископу за благословення, іншим священнослужителям– за спів та молитви, а також усім, хто відвідує церквицю в Семках, доглядає храм, жертвує для благоустрою.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь