A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

27 річниця Незалежності України!

Дата: 30.08.2018 10:04
Кількість переглядів: 953

Фото без опису

Кілька днів тому українці відсвяткували 27 річницю Незалежності України. По всій країні проходили гучні святкування. Зокрема, гарно та урочисто відмітили цей день і в Колківській громаді.

 У будинку культури смт.Колки на святковий концерт зібралось багато жителів громади, кожен з яких, як справжній українець, був одягнутий у вишиванку. Всіх мешканців громади привітав селищний голова Олександр Палінкевич, побажавши мирного неба над головою, терпіння і наснаги, добра та спокою у кожному серці, у кожному домі, наголосивши, що такі свята дають громаді надію на краще життя і спонукають людей вірити в себе і у свої можливості. На початку церемонії присутні хвилиною мовчання вшанували вірних синів і дочок українського народу, які поклали життя в боротьбі за свободу і незалежність своєї Батьківщини.

Під час свята нагрудними знаками Президента України «Учасник АТО» та «Учасник бойових дій» було нагороджено 45 ветеранів війни. Почесним званням «Мати-героїня» було відзначено Талах Руслану Григорівну (смт.Колки) та Стрільчук Оксану Степанівну (с.Рудники). Подяками Колківської селищної ради були відзначені кращі з кращих: за сумлінну працю, активну громадську позицію,особистий внесок в розвиток громади: Юрій Величко, Олексій Ващук, Юрій Снитюк, Анатолій Бричка, Юрій Білоконенко, Катерина Ярмолюк, Анатолій Микитюк, Михайло Анісімов. А також нагороджені подяками голови Маневицької РДА та голови Маневицької ради учасник бойових дій Сергій Новак та в.о.старости Четвертнянського округу Ольга Махновець.

Святковий настрій присутніх підтримували чудові концертні номери у виконанні учасників аматорського мистецтва Колківського будинку культури під керівництвом Романа Романюка. У виступі також взяли участь працівники всіх закладів культури Колківської об’єднаної громади, зразковий хореографічний колектив «Калинонька», а також гості свята: народний аматорський чоловічий ансамбль «Маневицька сотня» та викладачі Маневицької дитячої музичної школи.

На думку господарів і гостей, свято вдалося. Воно виконало свою основну місію − об’єднало людей. Сподіваємось, що наступну річницю Незалежності України ми святкуватимемо в мирі та добробуті, а та клята  війна нарешті скінчиться!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь