Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

З Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України

Дата: 23.08.2018 09:42
Кількість переглядів: 714

Шановні жителі Колківської громади!

 

  Щиро вітаю вас з Днем державного прапора і Днем Незалежності України!

Ці свята мають велике загальнодержавне значення, як свята суспільної злагоди і миру, доброго єднання людей в ім'я процвітання рідної країни. 

 Наш прапор – це символ свободи й незалежності, слави і відродження України. Під цим знаменом український народ утвердив віковічну ідею про державність і самостійність. Його ми маємо берегти й шанувати як найвищу національну святиню.

    Безумовно, роки незалежності  стали випробуванням для всіх нас – на зрілість, на терпіння, на толерантність, нарешті – на здоровий глузд. Проте не може бути сумніву в тому, що працелюбний народ України спроможний поліпшити життя у своїй власній державі в якій, за роки Незалежності, виросло покоління, для якого слова "свобода", "право вибору", "демократичні цінності" – не просто правові терміни, а спосіб життя.

Отож, будьмо впевнені у безхмарному завтрашньому дні України, який  обов’язково настане, коли ми всі свідомо працюватимемо на благо Батьківщини.

Примножуймо добрими справами авторитет і могутність нашої країни, працюймо на консолідацію суспільства з метою розвитку і процвітання рідної  громади та всієї України.

 Нехай не вичерпується джерело вашої віри, надії і любові до рідної землі, енергії і впевненості у власних силах. Зичу Вам, шановні земляки, міцного здоров'я, успішної реалізації далекосяжних планів, благополуччя, миру та добра в кожній оселі.  Нехай мрія про краще життя окриляє вас на нові добрі справи в ім’я нашої України та її майбутніх поколінь.

                

З повагою, Колківський селищний голова                    Олександр Палінкевич 

 

 

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь