A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу освіти

Дата: 16.08.2018 11:14
Кількість переглядів: 841

 Виконавчий комітет Колківської селищної ради Маневицького району  оголошує конкурс на заміщення вакантної  посади:  головний спеціаліст відділу освіти.

Вимоги до кандидатів:  громадянство України, повна вища педагогічна освіта за  освітньо - кваліфікаційним рівнем  магістра, спеціаліста, стаж педагогічної роботи не менше 5 років або стаж роботи на керівних посадах в навчальних закладах не менше 3 років.

        На конкурс подаються такі документи :

- заява про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на службу в органах місцевого самоврядування та її проходження;

- особова картка ( формаП-2 ДС) з відповідними додатками ;

- дві фотокартки розміром 4х6 см; копії документів про освіту;

- елекронна декларація про майно, доходи, витрати, зобов 'язання фінансового характеру  за попередній  рік,  копія документа,  який посвідчує особу, копія військового квитка (для військовослужбовців та  військовозобов»язаних).

       Кандидати складають письмовий іспит на знання Конституції України, Законів України « Про місцеве самоврядування в Україні», « Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про  запобігання  корупції», а також законодавства з урахуванням специфіки посадових інструкцій конкретної   вакантної посади.

       Документи для участі в конкурсі приймаються протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення про проведення  конкурсу за адресою : Колківська селищна рада, смт Колки, вул. Грушевського, 42 . За довідками звертатись за телефоном( 03376) 3-29- 42, 3-29- 04.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь