A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

"Село, для мене ти єдине!"- під таким гаслом 12 серпня жителі села Четвертня відсвяткували День села

Дата: 15.08.2018 11:53
Кількість переглядів: 1390

«Село, для мене ти єдине!" - під таким гаслом жителі села Четвертня відзначили  день  народження свого села. Урочистості пройшли на високому рівні завдяки спільним зусиллям в.о. сільського старости Ольги Махновець, директора Будинку  культури  Станіслава Костюка, місцевої молоді  та спонсорів. Свято розпочалося із футболу між командами «Сойне» - Прилісне та «Надстир'я» - Четвертня/Боровичі на якому команди Колківської ОТГ здобули перемогу.  Далі гостей прийняв місцевий будинок культури, де   відбулося святкове віншування жителів та гостей свята,  які долучилися до даної події. З вітальним словом до присутніх звернулися Народний Депутат України Констанкевич  Ірина Мирославівна, Палінкевич Олександр Олексійович голова об'єднаної територіальної громади, Веремчук Людмила Володимирівна депутат районної ради, голова фракції «Батьківщина», Вавренчук Віктор Миколайович менеджер по заготівлі молока. Представники «Баффало» та гість свята Лисюк Віктор Володимирович.

   Однесельців вітали місцевий священик отець Серафим та просвітер Микола Мартиянович. Порадував також своїм співом церковний хор «Злагода» (керівник Артюх Микола). Згідно визначених номінацій було відзначено "Найстаршого жителя села" Фоміна Степана Даниловича та "Наймолодшу жительку" - з родини учасника АТО Юрія Махновця, "Наймолодшу пару" Книш Романа та Книш Ольгу. У конкурсі «Двір зразкового порядку» переміг  Фурман Микола Ничипорович. Під оплески та традиційні вигуки «гірко» вшанували подружжя, які відсвяткували срібне весілля: Віталій Васильович та Ніна Іванівна Махновці ,Олександр Іванович та Інна Вікторівна Махновці, Анатолій Якович та Надія Анатоліївна Меленчуки,  Анатолій Федорович та Софія Олексіївна Михальчуки. У номінації "Гордість села" було відзначено Климець Ірину -  Майстра спорту Міжнародного класу Європи  (метання молота) та  Фоміна  Тараса - триразового переможця обласних  та Всеукраїнських олімпіад з програмування. У номінації "Голос Четвертні" нагороджена Ліза Матвійчук, яка є  активним учасником концертів не тільки села , а також районних і обласних  фестивалів: «Золоте Зернятко», «Волинський зорепад», «Сокальські візерунки».

 "Парад візочків" виконали наймолодші жителі села разом із своїми мамами  під оплески глядачів.

Позитивні емоції і радість переповнювали кожного, хто завітав цієї погожої днини у село Четвертня. Хочеться вірити, що проведення такого свята стане доброю традицією і надалі.

Вечір закінчився святковою дискотекою.   

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь