A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

2 липня розпочав роботу табір "Надія" Євангельських християн-баптистів

Дата: 05.07.2018 12:09
Кількість переглядів: 1010

Безперечно, літо – це найкраща пора року для всіх дітей. Адже це найдовший період відпочинку, надзвичайних пригод, цікавих подорожей, нових знайомств. Саме під час літніх канікул є найбільше можливостей для яскравих вражень та позитивних емоцій під час спільного дозвілля з друзями.

 А найкращий відпочинок, як правило, відбувається у дитячих таборах, наметових містечках, де кожен вільно почувається в колі своїх однолітків, бере участь у різноманітних культурно-спортивних заходах, загартовується, цікаво та з користю проводить час. Це радість нових відкриттів та пізнання, пошук друзів та можливість навчитися чомусь новому.

2 липня 2018 року поблизу села Семки розпочав свою роботу табір «Надія» Євангельських християн баптистів. Цей рік став ювілейним для його засновників – 20-річчя з дня відкриття.

Традиційно відпочинок поділився на два заїзди : з 2 по 7 липня  молодша група, а це 148 діток, та з 9 по 14 – старша вікова категорія. У таборі мають змогу відпочити діти з Маневицького, Любешівського, Ківерцівського, Рожищенського районів та міста Луцьк. Заради підростаючого покоління у таборі працюють 22 вихователі з якими діти грають у рухливі  спортивні ігри та ігри  для розвитку логічного мислення, вивчають християнські вірші та пісні,   роблять поробки з солоного тіста та підручних матеріалів, займаються орігамі та бодіартом.  Десять кухарів забезпечують збалансоване п’ятиразове харчування усім відпочиваючим.

Духовний табір – це не лише гарний відпочинок, веселе та цікаве проведення часу у колі своїх нових та старих друзів, це можливість дізнатись багато нового та цікавого, а найголовніше – подружитися із Богом!

Спільна молитва, що лунає  до небес кожного ранку, дитячий сміх та море позитиву ... це все духовний табір, який проходить на території Колківської селищної ради.

Все в таборі по душі – приємні вихователі-вожаті, і смачна кухня, і забавні ігри та конкурси, і веселі пісні та розмови до півночі, певно, крім хвилини прощання. Бо віднайти хороших друзів  не так вже й легко, а попрощатися з ними набагато важче! Лише такий відпочинок буде чекати своїх поціновувачів, бо прийде час і багато з них обов’язково приїде сюди, щоб знову зустрітися і гарно відпочити.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь