Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Звіт про роботу архіву за І півріччя

Дата: 11.07.2024 16:47
Кількість переглядів: 25

  Фото без опису     За перше півріччя ц.р. у Трудовий архів надійшло 198 запитів громадян та установ Пенсійного фонду України Волинської, Рівненської, Житомирської областей.

    Підготовлено та видано 195 архівних довідок соціально-правового характеру з позитивним результатом. Найбільше запитів за документами фондів колишніх колгоспів та їх првонаступників: "Маяк", ім. Суворова, "Світанок", "Нове життя", "Шлях до комунізму" та ДП "Колківське лісове господарство".

      За звітний період працівниками управління Пенсійного фонду України у Волинській області здійснено 8 перевірок виданих архівних довідок для призначення пенсії 62 громадянам.

      На особистому прийомі громадянами написано 138 заяв, іншим відвідувачам надано роз'яснення про місцезнаходження необхідних документів та допомогу при оформленні запитів до інших архівних установ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь