Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

До відома!

Дата: 11.07.2024 12:02
Кількість переглядів: 42

Фото без опису

 

 

 

На Волині фізичним особам - власникам майна сформовано 457 тисяч  податкових повідомлень-рішень про нараховані податки

 

            Від моменту отримання повідомлення з ДПС про нараховані податки громадяни зобов’язані впродовж шістдесяти днів перерахувати належну суму до місцевого бюджету, - наголошують у Головному управлінні ДПС у Волинській області.

Якщо всі фізичні особи - власники нерухомості та земельних ділянок виконають свої зобов’язання – громади Волині отримають понад чверть мільярда гривень надходжень від  майнових податків.

У разі недотримання вимог податкового законодавства щодо термінів сплати майнових податків до громадян застосовуються штрафні санкції та нараховується пеня, - застерігають у податковій службі.

За місцем своєї податкової адреси кожен власник майна має право провести звірку щодо здійснених нарахувань. Тож просимо волинян не зволікати з перерахуванням визначеного зобов’язання, а у разі потреби  –  запрошуємо на звірку до державних податкових інспекцій.

 Актуальну податкову інформацію, зокрема щодо реєстраційних даних, нарахованих податків і наявності податкового боргу можна дізнатися онлайн у мобільному застосунку «Моя податкова». Громадяни та підприємці, які цінують сучасні інформаційні рішення, можуть завантажити цей мобільний застосунок  і після ідентифікації за допомогою файлового або хмарного КЕП будь-якого надавача використовувати електронні сервіси податкової служби цілодобово.

Більше інформації – у тематичній листівці.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь