Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Кіно Заради Перемоги

Дата: 10.07.2024 16:27
Кількість переглядів: 64

Фото без описуШановні жителі громади! Повідомляємо, що 14 липня 2024 року БФ "МХП-Громаді"організовує показ мультфільму та фільму (деталі відео перегляду на афіші нижче), який відбудеться в приміщенні Будинку культури за адресою:смт Колки, вулиця Грушевського, будинок 11.

Разом з тим інформуємо, що на заході буде присутній актор фільму "Інший Франко", В'ячеслав Довженко. Запрошуємо всіх долучитися до перегляду та прийняти участь у заходах, які відбудуться на території Будинку культури. Також інформуємо що, Громадська організація «Старт у нове життя» спільно з партнерами проводять Всеукраїнську акцію «Нитка єднання». Це вже друга така акція, тож її можна назвати традиційною. Ми - Українці, зараз “розірвані як нитки, розкидані, розділені по всій країні та світу”. Суть акції полягає у формуванні великого прапору України у формі зв’язаних між собою маленьких фрагментів. Кожен шматочок - це ідентифікація людини, яка його зв'язала. В'язання - це дія, яка має терапевтичний ефект. Під час в'язання людина відволікається від буденності, подій та вкладає свої певні думки в цей невеликий в'язаний шматочок. Гасло – «В’яжемо разом найбільший теплий прапор». Мета – об’єднання українців та українок, відчуття ними особистого внеску у спільну важливу соціальну місію, формування патріотичної позиції. Участь у формуванні такого прапору можуть взяти всі охочі. Для цього потрібно: - зв’язати шматочок теплого прапору (блакитного або жовтого кольору розміром 20 * 20 см.) Розгортаємо прапор під пісню Настя Каменських “Тому що я Україна” Тож давайте всі разом долучимося до хорошої ініціативи!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь