Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Інформація про онлайн заходи

Дата: 01.07.2024 09:00
Кількість переглядів: 43

Фото без опису

Під час безкоштовного онлайн мінітренінгу 02 липня 2024 року «Особистісне лідерство, як важлива складова в ініціюванні та впровадженні змін» поговоримо про особистісне лідерство, яке є ключовим елементом у досягненні успіху як на індивідуальному, так і на організаційному рівні.

Реєструйтесь за посиланням: https://forms.gle/Z16cRQVg4i6iBe7dA.

Не пропустіть можливість дізнатися більше про роль жінок-лідерок у формуванні нашого світу та отримати натхнення для власного розвитку, відвідавши онлайн мінітренінг «Жінки лідерки – хто вони?: минуле і сьогодення» 03 липня 2024 року.

Реєструйтесь за посиланням: https://forms.gle/KEZpSzU8aoZwkyg88.

Посилання отримають зареєстровані учасниці/учасники на вказані контакти.

Не втратьте можливість розвинути свої лідерські навички та зробити вагомий внесок у розвиток вашої команди та організації.

Мінітренінг проходитиме у межах проєкту «Я мрію, я можу, я роблю!», який реалізовується ГО «Ґендерний креативний простір» у рамках проєкту «Забезпечення розширення економічних прав та можливостей жінок для відновлення і розвитку», що фінансується Міністерством міжнародних справ Канади за підтримки Acted Україна.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь