A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Довідку про відсутність заборгованості можна сформувати через Електронний кабінет!

Дата: 17.04.2024 16:07
Кількість переглядів: 32

Фото без опису

Довідку про відсутність заборгованості можна сформувати через Електронний кабінет!

 

  Довідка про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи (далі – Довідка) формується за відсутності у платника за даними інформаційно – телекомунікаційних систем контролюючих органів податкового боргу, та /або іншої заборгованості з платежів (у тому числі розстрочених, відстрочених, реструктуризованих), контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи.

  Для отримання Довідки платник подає заяву про надання довідки про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи за формою згідно з додатком 2 до Порядку №733.

  За вибором платника заява подається у паперовій або електронній формі, про що він зазначає у Заяві, зокрема, в електронній формі – на адресу державної податкової інспекції за основним місцем обліку платника через приватну частину Електронного кабінету з дотриманням вимог законів України «Про електронні документи та електронний документообіг», «Про електронні довірчі послуги».

  Вхід до приватної частини Електронного кабінету здійснюється після ідентифікації особи із є є використанням кваліфікованого електронного підпису.

  Електронні форми Заяви за ідентифікатором форми J1300306 (для юридичних осіб) і F1300306 (для фізичних осіб) та Довідки за ідентифікатором форми J1400306 (для юридичних осіб) і F1400306 (для фізичних осіб), розміщені на офіційному вебпорталі ДПС за посиланням: Головна/Електронна звітність/Платникам податків про електронну звітність/Інформаційно-аналітичне забезпечення/Реєстр форм електронних документів (перелік сервісних запитів) для юридичних осіб, Реєстр форм електронних документів (перелік сервісних запитів) для фізичних осіб.

 Довідково:

  Порядок надання Довідки про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи, затверджений наказом Міністерства фінансів України від 03.09.2018 №733.

  Зі зразком заяви про отримання довідки про відсутність заборгованості та бланком для заповнення можна ознайомитися на субсайті Головного управління ДПС у Волинській області у розділі Діяльність Адміністративні послуги.

 

 Управління по роботі з податковим боргом ГУ ДПС у Волинській області!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь