Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Суб'єкти господарювання робота яких пов'язана з пестицидами, повинні отримати посвідчення про право роботи з пестицидами!!

Дата: 22.02.2024 15:42
Кількість переглядів: 110

Фото без опису

УВАГА! ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ!

👉СУБ’ЄКТИ ГОСПОДАРЮВАННЯ, РОБОТА ЯКИХ ПОВ’ЯЗАНА З ПЕСТИЦИДАМИ, ПОВИННІ ОТРИМАТИ ПОСВІДЧЕННЯ ПРО ПРАВО РОБОТИ З ПЕСТИЦИДАМИ!

  Особи, діяльність яких пов’язана з організацією робіт із зберігання та застосування пестицидів або з проведенням робіт із транспортування, зберігання, застосування, торгівлею пестицидами, повинні мати посвідчення про право роботи з пестицидами.

  Посвідчення про право роботи з пестицидами видається управлінням фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області,на безоплатній основі, за умови досягнення особами 18 років, після проходження навчання з питань безпечного поводження з пестицидами та отримання свідоцтва про проходження такого навчання.

  Навчання проводиться на платній основі.

  Строк дії посвідчення про право роботи з пестицидами та свідоцтва про проходження навчання з питань безпечного поводження з пестицидами становить два роки.

 Порядок одержання посвідчення про право роботи з пестицидами визначається

 Постановою Кабінету Міністрів України від 09.05.2023 No 458.

 Допуски (посвідчення) на право роботи, пов’язаної з транспортуванням, зберіганням, застосуванням та торгівлею пестицидами і агрохімікатами, видані до набрання чинності цією постановою, є чинними протягом строку, на який вони видані.

🖇️З переліком питань для тестування можна ознайомитись на сайті Головного управління за посиланням:

http://voldpss.gov.ua/.../poriadok-oderzhannia-dopusku.../

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь