Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Розпорядження селищного голови про скликання тридцять восьмої чергової сесії Колківської селищної ради

Дата: 23.01.2024 16:51
Кількість переглядів: 526

Фото без опису

 

КОЛКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЛУЦЬКОГО РАЙОНУ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

22 січня 2024 року

смт Колки

№ 13-род

 

Про скликання тридцять восьмої

чергової сесії Колківської

селищної ради восьмого скликання

 

На підставі пункту 4 статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування  в Україні»:

 

1.Скликати тридцять восьму чергову сесію Колківської селищної ради восьмого скликання 02 лютого 2024 року о 10.00 годині в приміщенні Колківської селищної ради. На розгляд винести наступні питання:

 

  1. Про затвердження порядку денного тридцять восьмої чергової сесії Колківської селищної ради восьмого скликання.
  2. Про затвердження Програми матеріально-технічного забезпечення військових частин (установ), підрозділів правоохоронних органів, проведення заходів територіальної оборони та комплектування військових частин, мобілізаційної підготовки та мобілізації на 2024 – 2025 роки.
  3. Про затвердження Програми сприяння матеріально-технічного забезпечення для прикордонних підрозділів 6 прикордонного загону у 2024-2025 роках.
  4. Про затвердження звіту про виконання бюджету селищної територіальної громади за 2023 рік.
  5. Про внесення змін до рішення селищної ради від 21.12.2023 року № 37/6 «Про бюджет селищної територіальної громади на 2024 рік».
  6. Про затвердження в новій редакції Статуту опорного закладу "Колківський ліцей" Колківської селищної ради Волинської області
  7. Про затвердження структури комунального підприємства «Колківська районна лікарня».
  8. Про передачу майна з власності територіальної громади Колківської селищної ради у власність відділу освіти Колківської селищної ради.
  9. Про передачу майна з власності територіальної громади Колківської селищної ради у власність КП «Колківський ЦПМСД».

2

  1. Про прийняття та передачу майна лікарських амбулаторій загальної практики сімейної медицини та фельдшерсько-акушерських пунктів.
  2. Про дострокове припинення повноважень старости Копиллівського старостинського округу.
  3. Про затвердження звіту про оцінку вартості нерухомого майна комунальної власності Колківської селищної ради, що підлягає передачі в оренду на аукціоні.
  4. Про включення нерухомого майна до Переліку першого типу об'єктів комунальної власності територіальної громади, щодо яких прийнято рішення про передачу в оренду на аукціоні, затвердження умов оренди майна та оголошення аукціону.
  5. Про включення об'єкта до Переліку обєктів малої приватизації комунальної власності Колківської селищної ради, які підлягають приватизації шляхом продажу на аукціоні у 2024 році.
  6. Про надання дозволу на виготовлення звіту про оцінку вартості нерухомого майна комунальної власності Колківської селищної ради, що підлягає приватизації шляхом продажу на аукціоні у 2024 році.
  7. Про надання дозволу Маневицькій спілці споживчих товариств на розроблення детального плану території для обслуговування кафе ,,Бутербродна” в смт Колки Луцького району Волинської області;
  8. Про надання дозволу Маневицькій спілці споживчих товариств на розроблення детального плану території для обслуговування кафе ,,Казка” в смт Колки Луцького району Волинської області;
  9. Про надання дозволу Маневицькій спілці споживчих товариств на розроблення детального плану території для обслуговування бару ,,Скіф” в с. Боровичі Луцького району Волинської області;
  10. Про надання дозволу Маневицькій спілці споживчих товариств на розроблення детального плану території для обслуговування кафе ,,Ялинка” в с. Четвертня Луцького району Волинської області.
  11. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для ведення лісового господарства і пов’язаних з ним послуг ДП «Ліси України».
  12. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікації ТОВ «ЮТК».
  13. Про внесення змін в рішення Колківської селищної ради від 23.11.2021 року № 12/118 «Про підтримку в закріпленні мисливських угідь за Маневицькою районною організацією «Українське товариство мисливців і рибалок»».
  14. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється ТОВ «САВ АГРО ПАРТНЕР».
  15. Про передачу в оренду земельних ділянок із числа не витребуваних земельних часток (паїв) СВК «Годомичі».

 

 

3

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється Колківській селищній раді.
  2. Про проведення земельних торгів.
  3. Про проведення земельних торгів.
  4. Про продовження терміну дії Договору оренди землі Шопулко В.А.
  5. Про передачу безоплатно у приватну власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд Столяр А.Ф.
  6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд Гущику О.П.
  7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд Лавренчук А.Б.
  8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд Лисюк С.З.
  9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд Михальчук О.В.
  10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд Костюк С.Ф.
  11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд Лопосі С.О.
  12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, ведення особистого селянського господарства Дейнеці О.Н., Шопулко М.Н.
  13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, ведення особистого селянського господарства Фурману В.У.
  14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку,

4

господарських будівель та споруд, ведення особистого селянського господарства Аршулік І.М.

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства Павлік А.О.
  2. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства Дмитрук Л.Ф.
  3. Про відведення в натурі (на місцевості) земельної частки (паю) громадянам Назарчук О.М., Назарчук Г.Ф., Назарчук П.Ф.
  4. Про відведення в натурі (на місцевості) земельної частки (паю) громадянам.
  5. Про відведення в натурі (на місцевості) земельної частки (паю) громадянам.
  6. Про розпорядження селищного голови, видані в міжсесійний період.
  7. Різне.

 

 

Селищний голова                                                         Олександр ПАЛІНКЕВИЧ

Наталія РЕЙКІНА 0671771474


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь