Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Розпорядження селищного голови про скликання тридцять шостої чергової сесії Колківської селищної ради

Дата: 13.11.2023 15:50
Кількість переглядів: 132

 

 

КОЛКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЛУЦЬКОГО РАЙОНУ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

13 листопада 2023 року

смт Колки

№ 223- род

 

Про скликання тридцять шостої

чергової сесії Колківської

селищної ради восьмого скликання

 

На підставі пункту 4 статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування  в Україні»:

 

1.Скликати тридцять шосту чергову сесію Колківської селищної ради восьмого скликання 23 листопада 2023 року о 10.00 годині в приміщенні Колківської селищної ради. На розгляд винести наступні питання:

 

  1. Про затвердження порядку денного тридцять шостої чергової сесії Колківської селищної ради восьмого скликання.
  2. Про затвердження Комплесної програми соціальної підтримки ветеранів та членів їх сімей на 2024 рік.
  3. Про затвердження Програми розвитку комунального підприємства «Колківська районна лікарня» на 2024 рік.
  4. Про затвердження Програми розвитку комунального підприємства «Колківський центр первинної медико-санітарної допомоги» на 2024 рік.
  5. Про внесення змін до рішення селищної ради від 22.12.2022 року № 27/2 «Про бюджет селищної територіальної громади на 2023 рік».
  6.  Про план підготовки проєктів регуляторних актів селищної ради на 2024 рік.
  7.  Про намір передачі комунального майна в оренду та включення його до Переліків об’єктів оренди І та ІІ типу.
  8.  Про затвердження «Детального плану території земельної ділянки кадастровий номер 0723681100:04:001:0210 для нового будівництва трансформаторної підстанції 10/0,4 кВт, холодильника та встановлення тимчасової споруди за межами населених пунктів Великоосницького старостинського округу Колківської селищної ради, Луцького району, Волинської області».
  9. Про затвердження «Детального плану території земельних ділянок з кадастровими номерами 0723686400:04:002:0048, 0723686400:04:002:0049 площею 0,25 га по вул. Незалежності, 13-А в с. Ситниця Луцького району, Волинської області для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд».
  10. Про затвердження «Детального плану території земельних ділянок з кадастровими номерами  0723655400:01:002:1183, 0723655400:01:002:1184  площею 0,0716 га по вул. Грушевського, 28 в смт Колки Луцького району, Волинської області для розміщення об’єктів торгівлі».
  11. Про надання дозволу Близнюку Віктору Олександровичу на розроблення детального плану території.
  12. Про надання дозволу Гридіній Ірині Миколаївні на розроблення детального плану території.
  13. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок із числа не витребуваних земельних часток (паїв).
  14. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок під проектними польовими дорогами.
  15. Про затвердження технічної документації з нормативно грошової оцінки земельної ділянки, наміченої для передачі в оренду ПФ «Техніка».
  16. Про припинення Договору оренди землі ПФ «Техніка».
  17. Про затвердження технічної документації із нормативно грошової оцінки земельної ділянки ПрАТ «ВФ Україна».
  18. Про надання дозволу на розробку звіту про експертно грошову оцінку земельної ділянки з метою подальшого викупу  у власність ТзОВ «Грін Зона».
  19. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки та викуп  у власність Нестеруку Б.З.
  20. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки та викуп  у власність Нестеруку Б.З.
  21. Про надання в оренду земельної ділянки Свиріпі А.П.
  22. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу в  оренду Писарському О.В.
  23. Про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок Колківській селищній раді.
  24. Про передачу безоплатно у приватну власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд Сидорчуку О.М.
  25. Про передачу безоплатно у приватну власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд Савонюку В.М.
  26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд Свиридюку О.В.
  27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд Климець Л.І.
  28. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд Чикалюку А.М.
  29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд Ясковцю В.К.
  30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд Шершень Н.К.
  31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд Васюхнику І.Д
  32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд Васюхник Г.О.
  33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, ведення особистого селянського господарства Ваврику П.І.
  34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, ведення особистого селянського господарства Бортніку В.С.
  35. Про відведення в натурі (на місцевості) земельної частки (паю) громадянам.
  36. Про розпорядження селищного голови видані в міжсесійний період.
  37. Про дострокове припинення повноважень депутата Колківської селищної ради Горбача В.Б.
  38. Різне.

 

 

Селищний голова                                                         Олександр ПАЛІНКЕВИЧ

Наталія РЕЙКІНА 0671771474


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь