Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Розпорядження про скликання тридцять четвертої чергової сесії селищної ради

Дата: 29.09.2023 14:23
Кількість переглядів: 132

 

Фото без опису

 

Фото без опису

КОЛКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЛУЦЬКОГО РАЙОНУ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

29 вересня 2023 року

смт Колки

№ 207- род

 

Про скликання тридцять четвертої

чергової сесії Колківської

селищної ради восьмого скликання

 

На підставі пункту 4 статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування  в Україні»:

 

1.Скликати тридцять четверту чергову сесію Колківської селищної ради восьмого скликання 10 жовтня 2023 року о 10.00 годині в приміщенні Колківської селищної ради. На розгляд винести наступні питання:

  1. Про затвердження порядку денного тридцять четвертої чергової сесії Колківської селищної ради восьмого скликання.
  2. Про затвердження Програми продовольчої безпеки Колківської територіальної  громади на 2024-2025 роки.
  3. Про затвердження Програми підвищення стійкості  до кризових ситуацій, викликаних припиненням або погіршенням надання важливих для життєдіяльності послуг чи для здійснення життєво важливих функцій на території Колківської селищної територіальної громади
  4. Про затвердження Положення про введення режимів радіаційного захисту та рекомендацій щодо поведінки населення Колківської селищної територіальної громади у разі виникнення радіаційних аварій.
  5. Про стан мобілізаційної роботи в Колківській селищній раді.
  6. Про внесення змін до рішення селищної ради від 22.12.2022 року № 27/2 «Про бюджет селищної територіальної громади на 2023 рік».
  7. Про внесення змін до рішення від 29 листопада 2022 № 26/4 «Про затвердження Програми розвитку комунального підприємства «Колківська районна лікарня» на 2023 рік».
  8. Про надання дозволу КП «Колківська районна лікарня» на списання основних засобів.
  9. Про перейменування вулиць в населених пунктах Колківської селищної ради.
  10. Про списання книжкового фонду з бібліотек Колківської селищної територіальної громади.
  11. Про надбавку за вислугу років  Олександру Палінкевичу.
  12. Про надання згоди на прийняття з державної у комунальну власність Колківської територіальної громади  Луцького району Волинської області

спеціального пожежного автомобіля АЦ-40(4314)63Б марка ЗиЛ, тип(модель) 431418,1992 року випуску, номер шасі  2886234.

  1. Про включення до Переліку першого типу об'єктів комунальної власності для передачі в оренду на аукціоні.
  2. Про включення до Переліку другого типу об'єкта комунальної власності для передачі в оренду без аукціону.
  3. Про затвердження детального плану території комунальної власності для влаштування об'єктів торгівлі по вулиці Шкільна в смт Колки, Луцького району Волинської області.
  4. Про затвердження детального плану території земельної ділянки орієнтовною площею 0,20 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Свободи в с. Гораймівка, Луцького району Волинської області.
  5. Про надання дозволу О.В. Писарському на розроблення детального плану території для нового будівництва об'єктів торгівлі.
  6. Про затвердження схеми санітарного очищення населених пунктів Колківської територіальної громади Луцького району Волинської області.
  7. Про надання дозволу «Грін Зона» на розроблення детального плану території по вул. Романівська в смт Колки, Луцького району Волинської області.
  8. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу в оренду ПрАТ «Волиньобленерго».
  9. Про зміни розміру орендної плати за користування земельними ділянками ПрАТ «Волиньобленерго».
  10. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок для будівництва та обслуговування будівель торгівлі Колківському споживчому товариству.
  11. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу в оренду ПФ «Техніка».
  12. Про продовження договору оренди землі АТ «Волиньгаз».
  13. Про затвердження технічних документацій із нормативної грошової оцінки земельних ділянок ТОВ «ЮТК».
  14. Про надання дозволу на розробку звіту про експертно грошову оцінку земельної ділянки з метою подальшого викупу  у власність ТзОВ «Грін Зона».
  15. Про надання дозволу на розробку звіту про експертно грошову оцінку земельних ділянок з метою подальшого викупу  у власність Нестеруку Б.З.
  16. Про надання дозволу Колківській селищній раді на розробку технічної документації із нормативної грошової оцінки земельної ділянки.
  17. Про припинення договору оренди землі СВК «Жовтень».
  18. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок сільськогосподарського призначення в натурі (на місцевості).
  19. Про внесення змін в рішення Колківської селищної ради від 23.11.2023 року № 12/43 «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок не витребуваних (нерозподілених) земельних часток (паїв), що розташовані на території Колківської селищної ради».
  20. Про надання дозволу Колківській селищній раді на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення.
  21. Про передачу безоплатно у приватну власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд Новаку В.В.
  22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд Каразії М.В.
  23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд Гапончук Л.Ф.
  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд Куявович Л.А.
  25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд Аршуліку М.В.
  26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд Жданюк О.В.
  27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд Кайдику О.В.
  28. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд Демчуку В.А.
  29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, ведення особистого селянського господарства Бойко Т.В.
  30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, ведення особистого селянського господарства Климець Л.Ю.
  31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, ведення особистого селянського господарства Павлову С.І.
  32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, ведення особистого селянського господарства Конічук Н.Ю.
  33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, ведення особистого селянського господарства Марчук Н.Д.
  34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства Татушко П.С.
  35. Про відведення в натурі (на місцевості) земельної частки (паю) громадянам.
  36. Звернення депутатів Колківської селищної ради до Президента України, Верховної Ради України щодо підтримки Збройних сил України та недопущення вилучення коштів місцевих громад.
  37. Звернення депутатів Колківської селищної ради до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо недопущення прийняття законопроекту №10037 «Про внесення змін до розділу VI Бюджетного кодексу України щодо забезпечення підтримки обороноздатності держави та розвитку оборонно-промислового комплексу України».
  38. Про розпорядження селищного голови, видані в міжсесійний період.
  39. Різне.

 

 

Селищний голова                                                         Олександр ПАЛІНКЕВИЧ

Наталія РЕЙКІНА 0671771474

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь