Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

26 червня в Україні відзначається День кримськотатарського прапору!

Дата: 26.06.2023 15:15
Кількість переглядів: 113

Фото без опису

26 червня в Україні відзначається День кримськотатарського прапору!

Саме цього дня у 1991 році, вперше після багатьох років вигнань і поневірянь, відновив роботу представницький орган – Курултай кримськотатарського народу.

Кримські татари, що поверталися з депортації на свою історичну землю, продемонструвавши всьому світові незламність духу, відродили самобутню традицію самоврядування, національну символіку.

Кримськотатарський прапор став невід’ємним символом єдності, наступності поколінь і багатовікової боротьби кримських татар за свою свободу.

У поєднанні синіх та золотистих кольорів цього прапора, так само, як у синьо-жовтих кольорах Державного Прапора України – життєва сила і мрія про мирне, вільне та заможне майбутнє.

Незважаючи на труднощі та непростий час, ми усі впевнені – невдовзі наші прапори гордо майорітимуть у вільному українському Криму і ми гучно святкуватимемо перемогу в Україні! 🇺🇦

 

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь