A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

До уваги жителів Колківської громади!

Дата: 12.04.2023 12:32
Кількість переглядів: 269

До уваги жителів Колківської громади!

 За кілька днів на нас чекає найголовніше християнське свято — Великдень. Традиційно більшість українців цього дня підуть до храмів, братимуть участь у богослужіннях та освяченні великодніх кошиків.

Однак, на тлі війни в Україні, вважаємо за доцільне нагадати про дотримання вимог встановлених правовим режимом воєнного стану, який діє в Україні. Просимо поставитися до відвідування храмів із відповідальністю та розумінням воєнного стану. Дотримуватися правил комендантської години та сигналів повітряної тривоги. 

Комендантську годину в регіоні скасовувати на Великдень не будуть. Комендантська година на території Волинської області діятиме з 00.00 год. до 5.00 ранку, як і в будні дні. Також впродовж святкових днів вулиці посилено патрулюватимуть правоохоронні органи. Таке рішення продиктоване вимогами безпеки громадян.

 З огляду на вищесказане, Луцька районна військова адміністрація рекомендує представникам релігійних громад та настоятелям храмів: 

- проводити богослужіння в онлайн-форматі з використанням інтернет ресурсів та завчасно інформувати про це громадян. Таким чином можна буде мінімізувати присутність вірян у церквах;

 - проводити богослужіння так, щоб їх початок та завершення не припадали на період комендантської години — врахувати додатковий час вірян і духовенства на дорогу до храму і від нього (приблизно одна година до та після богослужіння, залежно від розмірів населеного пункту).

Бережіть себе та своїх рідних!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь