Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

ОГОЛОШЕННЯ! У вівторок, 31 січня 2023 року, відбудеться засідання круглого столу «Можливості молодіжної ради в громаді щодо інтеграції та соціалізації молоді ВПО»

Дата: 30.01.2023 17:50
Кількість переглядів: 136

У вівторок, 31 січня 2023 року, відбудеться засідання круглого столу «Можливості молодіжної ради в громаді щодо інтеграції та соціалізації молоді ВПО».

У заході візьмуть участь представники громадського сектору, влади, внутрішньо переміщена молодь, молодь громади, які обговорять концепцію молодіжного консультативно-дорадчого органу місцевого рівня при Колківській селищній раді та принципів його подальшого функціонування. Молодіжна рада - це «голос» молодих людей у суспільстві. Вона допоможе молоді висловлювати свої думки та позицію, формувати власне майбутнє.

Публічне обговорення відбудеться 31 січня о 10:00 за адресою: вул. Грушевського, 42, Колківська селищна рада. Запрошуємо ініціативну молодь.

 Простежити подальший розвиток вищеназваної ініціативи можна на сторінках ГО "Вікторія" у Facebook (https://www.facebook.com/profile.php?id=100067953415131)

Захід відбудеться в межах проєкту "Молодіжна рада - форпост інтеграції ВПО" за підтримки Волинський Інститут Права та за підтримки National Endowment for Democracy.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь