A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць в смт Колки та населених пунктах Колківської селищної ради

Дата: 25.05.2022 12:11
Кількість переглядів: 433

Фото без опису

Інформаційне повідомлення

про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць в смт Колки та населених пунктах Колківської селищної ради

 

Виконавчий комітет Колківської селищної рада інформує про початок проведення громадського обговорення пропозиції  щодо перейменування вулиць в смт Колки та населених пунктах територіальної громади, зокрема:

смт Колки – 8 Березня, Гагаріна ;

с.Боровичі -1 Травня, 8 Березня, Інтернаціональна;

с.Грузянит – 8 Березня;

с.Красноволя- Першотравнева;

с.Криничне – 8 Березня;

с.Майдан – Липненський – 8 Березня;

с.Розничі - 8 Березня ;

с.Рудники – Мічуріна ;

с.Четвертня- 1 Травня, 8 Березня, Гагаріна;

с.Чорниж – 1 Травня, Гагаріна

 та запрошує усіх бажаючих долучитись до обговорення даного питання.

 

   Організатор громадського обговорення –виконавчий комітет  Колківської селищної ради.

      Громадське обговорення проводиться виконавчим комітетом Колківської селищної ради відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 24.10.2012 р. № 989 «Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичними особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій».

Зауваження та пропозиції подаються протягом 30 календарних днів з моменту оприлюднення цього повідомлення на поштову адресу: вул.Грушевського, 42, смт Колки, Луцького району та на електронну пошту селищної ради: kolky.sr@gmail.com або за телефоном: 32904.

Громадське обговорення заплановано провести у формі громадських слухань, засідань за круглим столом, зборів та зустрічей з жителями вище зазначених населених пунктів територіальної громади в термін до 02 серпня 2022 року. Про час і місце проведення зборів та зустрічей буде повідомлено додатково шляхом розміщення повідомлення  на веб-сайті селищної ради та в громадських місцях населених пунктів територіальної громади.

 Відповідальними особами за проведення громадського обговорення є керуючий справами ( секретар) виконавчого комиітету Колківської селищноїх ради та старости Боровичівського, Красновільського, Четвертнянського, Гораймівського, Старосільського, Рудниківського, Чорнижівського старостинських округів. Результати громадського обговорення будуть оприлюдненні на офіційному сайті Колківської селищної ради за посиланням: https://gromada.org.ua/gromada/kolkivska в термін до   09 серпня 2022  року.

 

 

 

Керуючий справами  ( секретар) виконавчого

комітету Колківської селищної ради                        Ганна ЛОТВІН

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь