Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Про День охорони праці у 2022 році

Дата: 29.04.2022 15:15
Кількість переглядів: 350

До уваги роботодавців

 

Про День охорони праці у 2022 році

 

Щороку 28 квітня, згідно з Указом Президента України від18.08.2006       № 685/20О6 в Україні відзначають День охорони праці.

 Враховуючи повномасштабну збройну агресію російської федерації проти України, яка почалася 24 лютого 2022 року, всі зусилля країни спрямовані на захист Батьківщини. В цей складний час бізнес та працівники – друга лінія оборони, фундамент економічної стабільності та безцінна допомога Збройним силам України.

Праця в умовах воєнного стану пов"язана з великою кількістю нових, в тому числі смертельно небезпечних ризиків, що призводять до погіршення умов праці в усіх галузях економіки. Україна несе великі втрати в цій війні і ці втрати збільшуються внаслідок загибелі працівників на робочих місцях.

Так, за час збройної агресії в Україні вже зареєстровано 110 нещасних випадків на виробництві, що підлягають спеціальному розслідуванню, в яких постраждав 191 працівник, у тому числі 115- зі смертельним наслідком.

 При виконанні трудових обов"язків через активні бойові дії постраждали 94 працівники, 50 з яких загинули.

В середньому три особи щодня гинуть в Україні під час виконання трудових обов"язків.

З огляду на зазначене, пропонуємо 28 квітня 2022 року вшанувати пам"ять працівників, які загинули на виробництві, як в мирний час, так і під час воєнного стану, відвідати сім'ї потерпілих, винайти можливості для надання їм допомоги з вирішення матеріальних, соціально-побутових та інших проблем.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь