A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Зі світлим святом Великодня

Дата: 22.04.2022 10:24
Кількість переглядів: 383

Шановні жителі Колківської громади!

      З Великодніми передзвонами входить у наші домівки та серця найбільш величне християнське свято – Воскресіння Христове.   День, що сповнює нас світлою радістю, спокоєм та глибокою вірою у всемогутність Господньої любові.

     Прийміть мої сердечні вітання і побажання Божого благословення, здоров’я і Миру!

  Чудо Воскресіння Христового хай зміцнює усіх нас на життєвому шляху, спонукає до милосердя та добрих вчинків, додає наснаги та енергії, а серце буде сповнене вірою у перемогу добра, як сповнені цим світлі миті Великодня!

Своїм воскресінням Христос довів: найбільші труднощі, найважчі біди, які випадають на нашу долю, можуть і будуть переможені!

 Відзначаючи перемогу життя над смертю, не забудьмо згадати всіх героїв, які полягли за Україну. Особливо уклінно просимо Божої ласки для кожного, хто й сьогодні захищає Україну, для жертовних медиків і усіх, хто став на порятунок людських життів.

         У торжестві Великоднього вітання «Христос Воскрес!» бажаю, щоб Ваше життя було   чистим,  як Святий  Благодатний  вогонь,   щедрим, як запашна Великодня пасха,   яскравим, як колоритна українська писанка. Нехай Свято  принесе у Ваші домівки радість та благополуччя, щастя та міцне здоров’я, наповнить серце добром та милосердям. Я бажаю кожному Божого благословення – запоруки миру в нашій країні. І нехай злагода, мир та спокій панують у ваших серцях, домівках, в Україні!

Христос Воскрес! Воїстину Воскрес!

 З повагою, голова Колківської ТГ                                          Олександр ПАЛІНКЕВИЧ

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь