Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

День довкілля в Україні

Дата: 15.04.2022 09:09
Кількість переглядів: 213

Сьогодні в Україні відзначають День довкілля. 
Важливий день, щоб приділити особливу увагу для нашого навколишнього середовища, яке в теперішній час, через агресію російських окупантів, має критичний стан.

Сьогодні організовували масову толоку на території усього лісгоспу. Жодна майстерська дільниця не залишилися поза увагою. Об’єктами для прибирання стали узбіччя доріг, рекреаційні пункти, території господарств. Залучили також дітей із шкільних лісництв, які із року в рік є постійними учасниками наших заходів.

Спільно із вимушено переселеними людьми із різних регіонів України (Краматорськ, Лисичанськ, Чернігів, Сєвєродонецьк, Київ), які тимчасово проживають на території Колківської громади та майстрами Колківського лісництва було очищено від сміття славнозвісну територію «Кривого лісу», квартал 3. 
Близько 30 бажаючих зробити хорошу та потрібну справу. В результаті чистий ліс та узбіччя, з яких зібрано понад 400 кг сміття. 

Усі як один наголошують, що зараз потрібно насолоджуватися перебуванням на природі, тому що після повернення додому, не скоро зможуть дозволити собі це, через підвищену небезпеку мін та снарядів.
«Шкода, що війна забирає у нас час, який можна було б провести зовсім по інакшому. Але головне, що живі» - говорять люди.

Лісівники щиро вдячні кожному за участь, адже спільно ми зробили колосальну роботу. 

Пресслужба  ДП «Колківське лісове господарство»

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь