Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Урочистий захід до Дня захисників і захисниць України та 79-ї річниці Української Повстанської Армії

Дата: 14.10.2021 16:16
Кількість переглядів: 944

   У історії нашої держави є багато подій і дат, які засвідчують мужність, героїзм, відданість та любов українського народу до рідної землі. 14 жовтня – одна з таких дат. Вона поєднує в собі свято Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва, а віднедавна День захисників і захисниць України та 79-ї річниці Української Повстанської Армії.
   Захід в Колках розпочався панахидою за всіх тих, хто віддав свою життя за свободу та незалежність України, яку відправив настоятель Свято Миколаївського храму отець Андрій.
   Хвилиною мовчання колківчани вшанували пам'ять і подвиги мужніх синів України - славних козаків, визволителів роки Другої світової війни, Героїв Небесної Сотні і Героїв АТО.
    Відбулося урочисте покладання квітів до пам'ятних знаків - представниками установ та організацій. 
    З вітальним словом до всіх присутніх звернувся селищний голова Олександр Палінкевич. Настоятель Хресто Воздвиженського храму отець Олександр у своїй промові ще раз підкреслив значимість сьогоднішніх свят. Неперевершені талановиті працівники та аматори Колківського БК подарували присутнім патріотичні пісні. На завершення прозвучала "Молитва за Україну".
    Сьогодні кращі наші сини пліч-о-пліч боронять українську землю, відстоюючи її цілісність. Ми з гордістю говоримо про нашу армію, про тисячі справжніх чоловіків, які стали на захист кордонів України. А також про мільйони простих небайдужих українців-волонтерів, які годують, одягають, забезпечують усім необхідним свою армію. Глибоку шану і вдячність висловлюємо родинам мужніх лицарів.
   Бажаємо міцного здоров’я, щастя, радості, добра та наснаги на успішні починання на користь України. Нехай єднає нас незгасне світло віри і допомагає високе покровительство Пресвятої Богородиці. Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь