Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Відкриття спортивної зали в ОЗНВК "Колківська ЗОШ І-ІІІ ст.-ліцей" після капітального ремонту

Дата: 31.12.2020 09:34
Кількість переглядів: 1879

Фото без описуВсі ми ще з самого дитинства знаємо, що рух це життя, активний рух - здорове життя. На допомогу до нас приходить спорт. Щоденні заняття спортом - ось запорука здоров'я і краси. А яким чином прищепити любов дітей до заняття спортом ? Так, звичайно, створити всі належні умови. І такі умови створені в одному із закладів освіти Колківської громади.

30 грудня в ОЗНВК «Колківська ЗОШ І-ІІІ ступенів-ліцей» відбулося відкриття спортивного залу після капітального ремонту.

За рахунок коштів соцеконому у спортивному залі було замінено вікна на енергозберігаючі, проведено капітальний ремонт підлоги, стін та стелі, повністю замінено електромережу та встановлено нові прилади освітлення в спортивному залі, на вікна встановлено захисну сітку, оновлено роздягальні та душові тощо. Вартість ремонтних робіт становить 2 млн. 51 тис.грн. Всі роботи виконані будівельною організацією «Волиньекобуд» швидко та якісно.

Відкриття цієї зали – дуже важливий крок для розвитку спорту та фізичної культури у дітей територіальної громади. Приємно, що відтепер школярі займатимуться спортом в комфортних умовах.

Як говорив Анджело Моссо: «Фізичні вправи можуть замінити безліч ліків, але жодні ліки в світі не можуть замінити фізичні вправи».

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь