Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

“Червона” зона: відбулося засідання комісії з питань ТЕБ і НС

Дата: 11.11.2020 08:38
Кількість переглядів: 574

Фото без опису10 листопада у Колківській селищній раді відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Під час засідання обговорили виконання заходів, прийнятих через загрозу епідемії коронавірусної інфекції та для недопущення поширення COVID-19.

У Маневицькому районі установлено ”червоний” рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19. Відтак керівникам підприємств, установ, організацій, суб’єктам господарювання, підприємцям та в.о.старост зобов’язано провести відповідну інформаційно-роз’яснювальну роботу з підлеглими працівниками щодо діяльності у цей період. Взявши до уваги рішення Державної та регіональної комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, в громаді впровадили ряд обмежувальних заходів, а саме:

– приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері культури, крім відвідувачів “автоконцертів”;

– приймання відвідувачів у кінотеатрах (крім “автокінотеатрів”);

– приймання відвідувачів в інших закладах розважальної діяльності;

– відвідування отримувачами соціальних або реабілітаційних послуг установ і закладів, що надають соціальні або реабілітаційні послуги сім’ям, особам, що перебувають у складних життєвих обставинах (тимчасове, денне перебування), крім установ і закладів, які надають соціальні послуги екстрено (кризово), центрів обліку бездомних осіб, мобільних бригад соціально-психологічної допомоги, соціального патрулювання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь