Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Перемога колківчан в обласному Фестивалі з пляжного волейболу на Кубок Волинського ОЦ ФЗН "Спорт для всіх"

Дата: 25.08.2020 11:38
Кількість переглядів: 1246

Фото без описуЗ метою організації активного, змістовного дозвілля в місцях масового відпочинку населення, сприяння розвитку «зеленого туризму» та залучення до нього широкого населення всіх вікових груп, а також пропаганди рухової активності і здорового способу життя з 22 по 23 серпня 2020 року Волинський обласний та Камінь-Каширським міський центри фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» при підтримці Камінь-Каширської міської ради спільно з відділом освіти, молоді та спорту Камінь-Каширської райдержадміністрації провели на озері Озюрко Камінь-Каширського району ІV-й обласний фестиваль з пляжного волейболу на кубок Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» з нагоди Дня Незалежності України.

Поборотись за звання найсильніших на обласний фестиваль завітала рекордна кількість команд, а це 31 команда з різних куточків Волині. Змагання проводились у трьох вікових категоріях для чоловіків 18-35р., 36-45р., 46 р. + та жінки 18+.

Жінки І місце – м. Ковель «Ковельчанка» (Валерія Вавринюк, Наталія Ніколаюк), ІІ місце у новачків даного фестивалю команди «Колки» (Юлія Рудь, Наталія Книшевська), ІІІ місце – Камінь-Каширський р-н «Едельвейс» (Анастасія Привценець, Соломія Войчук).

Дощ не був на заваді проведення церемонії нагородження, під час якої організатори фестивалю привітали переможців та призерів і нагородили призами, грамотами, дипломами, медалями та кубками відповідних ступенів, а також подякували командам за видовищну боротьбу, створення сприятливої атмосфери і участь у фестивалі.

Вітаємо наших переможців!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь