A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Колківська селищна рада повідомляє про оприлюднення документа державного планування “Генеральний план смт Колки Маневицького району Волинської області” та його звіту про стратегічну екологічну оцінку

Дата: 15.07.2020 09:47
Кількість переглядів: 584

Колківська селищна рада повідомляє про оприлюднення документа державного планування “Генеральний план смт Колки Маневицького району Волинської області” та його звіту про стратегічну екологічну оцінку

1. Повна назва документа державного планування: “Генеральний план смт Колки Маневицького району Волинської області” та його звіт про стратегічну екологічну оцінку.

2. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування та його звіту про стратегічну екологічну оцінку: Колківська селищна рада Маневицького району Волинської області. 3. Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

1) Дата початку та строки здійснення процедури: з 16.07.2020 р. до 17.08.2020 р.

2) Способи участі громадськості (надання письмових зауважень та пропозицій, громадські слухання тощо) − громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі, в тому числі в електронному вигляді, зауваження та пропозиції до документа державного планування та його звіту про стратегічну екологічну оцінку до Колківської селищної ради.

3) Дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань (у разі проведення): 18.08.2020 року о 10.00 в приміщенні Колківської селищної ради смт Колки, вул. Грушевського, буд. 42.

4) Орган від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з документом державного планування та його звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування: Колківська селищна рада Маневицького району Волинської області: смт Колки, вул. Грушевського, буд. 42 та на офіційному веб-сайті Колківської селищної ради https://kolkyrada.gov.ua/

5) Орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій: Колківська селищна рада Маневицького району Волинської області: 44661, смт Колки, вул. Грушевського, буд. 42; електронна адреса: kolky.sr@gmail.com Зауваження та пропозиції подаються протягом 30 днів з дня оприлюднення повідомлення, з 16.07.2020 р. до 17.08.2020 р.

4. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документу державного планування та його звіту про стратегічну екологічну оцінку

Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документу державного планування відсутня та його звіту про стратегічну екологічну оцінку - відсутня.

 

Селищний голова Олександр ПАЛІНКЕВИЧ

https://rada.info/upload/users_files/04333247/0acc36ca50e9d11bf7efcaa3d5d81c86.pdf

https://rada.info/upload/users_files/04333247/764211fed5412d6c08c3c5ce508cdb90.pdf

Графічні матеріали

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь