Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Нагородження номінантів до Дня селища Колки та села Боровичі

Дата: 14.07.2020 16:20
Кількість переглядів: 1704

Фото без описуСвяткування Дня Колок – це гарна традиція, яка продовжується багато років і своєрідним підсумком усього зробленого за певний проміжок часу.

Не захотівши порушувати традиції та, як зазвичай, хоч і не в урочистій атмосфері, напередодні свята заступниками селищного голови Тетяною Бобік та Михайлом Лободою були вітання та подарунки довгожительці нашого селища Аршулік Ларисі Олександрівні, яка народилася у 1924 році. А також батькам наймолодшого жителя селища Віталія Кушніра – Кушніру Славіку та Галині.

Нагороду в номінації «Двір зразкового порядку» отримало подружжя Бориса та Любові Марчуків. А прикладом для надійності і гармонії шлюбу є сім'я Рейкіної Зінаїди Сергіївни та Петра Івановича, який 12 липня святкував своє 85 – річчя.

Приємно відзначити, що 12 липня також святкували День села Боровичі. В.о. старости Боровичівського старостинського округу Мандзюк Тамара Василівна привітала усіх жителів і вручила цінні подарунки наймолодшому жителю, а точніше жительці села Михайловській Мілані, довгожительці - Лучко Домінікії Терентіївні. А також линули вітання молодятам - Шевчуку Олександру та Тетяні.

Вітаємо номінантів та усіх жителів містечка Колки та села Боровичі зі святом. Нехай із кожним роком наша громада процвітає, нехай завжди лунають дитячі голоси, примножується їх слава і краса.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь